Presentació

“El Petit Príncep”

“El Petit Príncep” és un conte de valor universal escrit per Antoine de Saint-Exupéry, que ha estat traduït a més de 300 llengües. La simplicitat en la narració i la profunditat en les reflexions sobre els valors de les persones són les qualitats mestres de l’obra, adreçada a petits i grans.

Per a la difusió d’aquesta obra, el foment de la seva lectura, la promoció dels seus valors i l’encontre d’amics i col·leccionistes del llibre, es va crear l’Associació “El Petit Príncep” de Catalunya.

“El Petit Príncep” és un conte de valor universal escrit per Antoine de Saint-Exupéry, que ha estat traduït a més de 300 llengües.

Els objectius de l’Associació són:

  1. Fomentar el coneixement i els valors del llibre “El Petit Príncep”: l’amistat, la solidaritat, la pau, la diversitat, la tolerància, els drets humans, etc.
  2. Dur a terme activitats encaminades a la consecució del punt anterior a través de: lectures públiques, taules rodones sobre l’obra, organització d’exposicions, creació de materials didàctics pels centres educatius, manteniment d’una pàgina web de l’associació amb recursos i informacions, etc.
  3. Afavorir la lectura de “El Petit Príncep” tant en àmbits d’educació formal com no formal i editar guies de lectura adequades a diverses edats.
  4. Afavorir i facilitar entre els associats col·leccionistes, l’intercanvi del llibre en llengües diverses.
  5. Agrupar persones amb estima pel llibre “El Petit Príncep”.

L’Associació “El Petit Príncep” de Catalunya, és una associació sense ànim de lucre, inscrita l’abril de 2008 al registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 36713.

Per només 20 € l'any pots formar part d'aquesta associació i contribuir a les seves finalitats

Vols fer-te soci?

Subscriu-te a les circulars.

Uneix-te a la comunitat

(TEMPORALMENT FORA DE SERVEI)