Blog

L’ESCALA, VILA DEL LLIBRE 2021 (3a Edició)

Enguany L’Escala, Vila del Llibre ha iniciat el Cicle Literari de la Mediterrània amb Mallorca com a cultura convidada.

L’associació El Petit Príncep” de Catalunya, ha participat en la 3a edició L’Escala vila del Llibre donant a conèixer el llibre del Petit Príncep, el seu autor i la seva relació amb l’Escala.

Ha estat una jornada d’allò més engrescadora, el temps ens ha fet costat i hem pogut gaudir d’un dia esplèndid. Hem compartit amb amics, coneguts i persones interessades de totes les edats aquesta passejada per la RUTA EL PETIT PRÍNCEP un espai glamurós a la vora del mar, des d’on el Petit Príncep assegut al seu mur no perd de vista l’horitzó.

El Petit Príncep mira l’horitzó.
L’Escala, Vila del Llibre 2021: “Literatura, port d’arribada, port de partida, port segur”
La tercera edició del festival L’Escala, Vila del Llibre, que amb motiu de la pandèmia ha hagut de traslladar la seva celebració del febrer a l’octubre, ens ha ofert durant el cap de setmana del 16 i 17, el tradicional mercat d’editors independents, a la zona de la platja de les Barques.

Amb una representació de cases editorials mallorquines, i un programa d’actes literaris desenvolupats en espais emblemàtics de la vila com l’Alfolí de la Sal o la Mar d’en Manassa i que oferir presentació de novetats, conferències, recitals de poesia, concerts i exposicions, a més d’activitats familiars com relats orals i tallers d’oficis del llibre.

En aquest enllaç L’ESCALA, VILA DEL LLIBRE 2021 (3a Edició) trobareu tot el programa d’actes disponible amb la totalitat de les propostes dissenyades pel comissari de la vila, Sebastià Bennasar, en col·laboració amb la Fundació Mallorca Literària.

Totes les activitats de l’Escala, Vila del Llibre han estat dissenyades respectant les mesures COVID.

L’Escala, Vila del Llibre és part de la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya. La Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya és un moviment de turisme cultural que té com a objectiu difondre la cultura a través de la literatura i els oficis del llibre fora dels grans circuits culturals tradicionals.

La Junta
Associació “El Petit Príncep” de Catalunya