Blog

Excursió a l’Escala

13 de març trobada associativa a la magnifica vila empordanesa de l’Escala per participar en els actes dedicats al nostre Petit Príncep i que s’emmarquen dins la 4ª Edició “l’Escala Vila del llibre”.

El Petit Príncep s’uneix amb la vila de l’Escala i volem que aquest lligam estigui molt present. El Passeig de Riells del municipi dedicat al Petit Príncep esdevé per a l’associació una font d’inspiració .

En el decurs dels actes, l’alcalde , membres del consistori i la nostra Presidenta, fan la descoberta de la placa que fa un recull històric , gràfic i arquitectònic del passeig del Petit Princep. En la redacció de la placa ha col·laborat la nostra associació conjuntament amb l’ajuntament i el centre l’alfolí. 

Entem molt satisfetes de participar de la història del petit príncep en el municipi de l’Escala i deixar empremta gràfica amb la imatge de la nostra associació en la placa del Passeig. 

En el decurs de la jornada que finalitza amb l’exposició pictòrica de Cuca de Ventòs, la nostra Presidenta, sota el titol  “El petit príncep als aiguamolls de l’Empordà” donem per finalitzada la trobada gaudint de l’oferta gastronòmica de la vila en un agradable i bucòlic entorn mariner. 

Moltes gràcies a tots els que hi heu participat i als de que d’una manera o una altre ho heu fet possible. 

L’ESCALA, VILA DEL LLIBRE 2022 (4a Edició)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *