Blog

Benvolguts i benvolgudes,

Fa uns dies la Carlota Baldrís va representar a l’associació en el acte de presentació del projecte municipal del Petit Príncep a l’Hospitalet de l’ Infant . La Carlota forma part de la nostra associació des de l’estrena de la seva obra ‘El petit príncep’ per trompa i orquestra (encàrrec de l’orquestra Camera Musicae, ara Franz Schubert Filharmonia), el 2013 i li estem molt agraïdes per la seva bona predisposició a col.laborar amb nosaltres sempre que ho necessitem.
Un agraïment especial a la Regidoria de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant per compartir amb nosaltres aquest moment i convidar a l’Associació a la presentació del magnífic projecte Turístic-Cultural ‘Viatge a l’infant’, dins els actes de la Setmana del Petit Príncep, i per la magnífica rebuda i els detalls que ens han fet entrega. Els desitgem molts èxits i ens satisfà incorporar en el mapa territorial del Petit Príncep un nou espai a casa nostra.
La història és que el 1932 Saint-Exupéry pilotava un avió entre Marsella i Alger, però, a causa del fort vent de mestral -característic de l’Hospitalet de l’Infant-, es va veure obligat a fer un aterratge d’emergència, i va passar-hi dos dies. Aquest es el fet inspirador de “Viatge a l’Infant”
Us animem a descobrir una ruta preciosa amb passaport inclòs i a compartir amb nosaltres les vostres experiències.
Us adjuntem unes imatges i el video de la presentació al municipi  on també podreu escoltar la intervenció de la Carlota Baldrís en nom de l’associació. .

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *