Blog

Certamen Literari Premi del Petit Príncep 2022

Benvolguts i benvolgudes,

Ens plau comunicar-vos la convocatòria del II Certamen Literari Premi del Petit Príncep.

L’acceptació del primer certament ens fa pensar que és una trobada literària ben rebuda i ens anima a continuar aquest projecte literari que ens il·lusiona.

Hem incorporat algunes petites modificacions a les bases de l’any passat que anem perfeccionant amb els vostres comentaris i l’experiència que aporta el treball realitzat.

En el primer certamen parlàvem que són moments de reflexions i parlàvem del temps, certament el temps que estem vivint de ben segur que omplirà els prestatges de les llibreries, ni que siguin virtuals, de com segueix impactant en les nostres vides aquesta història de transició  contemporània. Canvis de models socials, tecnològics, estralls personals i econòmics d’una pandèmia que no acabem de deixar enrere. Estem segurs que tots aquests fets ompliran moltes pàgines de la història actual.

Us animem doncs a acompanyar literàriament la història dels nostres temps i a fer-nos arribar el vostre relat amb el Petit Príncep, de la vostra experiència, vivència o simplement imaginació.

Moltes gràcies per la vostra participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *